RSS

Etäopetusohjeita ja – vinkkejä helpommin näkyville

05 Maa

etusivu

Olemme muuttaneet ja täydentäneet tätä sivustoa. Vaihdoimme välilehtien järjestystä siten, että etusivuna on tiivistetty ohje, miten toimia, kun oppilas sairastuu vakavasti ja koulujärjestelyt on mietittävä uudelleen. Etusivulla on valmis linkki videoon, missä näytetään, miten etäopetus voidaan järjestää. Samalta sivulta löytyy myös tietoa siitä, milloin, miten ja miksi etäopetus on joissain tilanteissa hyvä ratkaisu. Tämän lisäksi etusivulla on tiivistetty ohje opettajalle sekä oppilaalle.

Etäopetusohjeita – välilehdeltä löytyy ohjeet etäopetuksen käyttöönottoon ja siinä esitellään hyvin toimiva malli Turusta. Samassa välilehdessä on ohjevihkonen, minkä voi halutessaan tulostaa. Kolmantena ohjeena sivulta löytyvät video-ohjeet neljään eri etäopetuksessa käytettyyn ohjelmaan.

Blogi- sivulle kirjoitan edelleen kokemuksiani etäopetuksesta ja toiveeni olisi saada myös etäopetuksessa mukana olleilta opettajilta ja oppilailta sekä heidän perheiltään kokemuksia jaettavaksi .

Näiden kolmen välilehden lisäksi sivulta löytyy taustatietoa etäopetuksesta ja yhteystiedot.

Toivottavasti nämä hieman muuttuneet sivut palvelevat entistä paremmin etäopetusta suunnittelevia opettajia ja heidän koulujaan sekä etäopetuksesta hyötyviä oppilaita.

Kevättä odotellen, Harri

 

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : maaliskuu 5, 2015 Kategoria/t: Yleistä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: