RSS

Etäopetuksesta apu yhä useammalle.

25 Elo
Etäopetus- paikkakuntia

Etäopetus-
paikkakuntia

Tietoisuus etäopetuksesta ja eSKOsta tulee auttamaan yhä useampaa suomalaista lasta ja nuorta, jotka joutuvat olemaan syystä tai toisesta pois normaalikoulutyöstä. Olen saanut muutamassa päivässä jo useita yhteydenottoja, joissa pyydetään apua ja neuvoja etäopetuksen järjestämiseksi. Perheet ovat joutuneet kohtaamaan raskaita asioita. Tuntuu hyvältä, että voi tarjota apuvälineen edes koulunkäynnin helpottamiseksi.

eSKO – hanke toimii nyt viimeistä syksyä eikä jatkosta ole mitään tietoa. Tälle syksylle on jo nyt varattu useita vierailuja eri tilaisuuksiin ja kouluihin. Kalenteri ei kuitenkaan ole vielä niin täynnä, ettemmekö pystyisi ottamaan lisää kutsuja vastaan. Kuluja vierailuista ei kutsujille edelleenkään kerry, vaan tulemme paikalle hankerahoituksen turvin. Autamme hyvillä mielin niitä, jotka kaipaavat neuvoja käytännön toteuttamisessa. Tällöin tiedämme, että jälleen voimme olla tukemassa perhettä ja lasta sekä koulua erittäin poikkeuksellisessa ja raskaassa elämäntilanteessa.

 Työntäyteistä etäopetussyksyä odotellen Harri

Mainokset
 
1 kommentti

Kirjoittanut : elokuu 25, 2013 Kategoria/t: Yleistä

 

One response to “Etäopetuksesta apu yhä useammalle.

  1. Johanna Jalonen

    syyskuu 13, 2013 at 6:25 pm

    Kiitos Harri edelläkävijän rohkeudesta 🙂 Eurajoella on toiminut etäkoulu hyvin ja edelleen hiotaan toimintaa. Etäkoulu helpottaa vanhempien arkea koulunkäynnin sujumisesta ja pitää yllä sosiaalista vuorovaikutusta luokkakavereiden kanssa. Eikä ole todellakaan hankala käyttää, alussakaan ei ole ollut ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Suosittelen lämmöllä!

    7 v. syövästä toipuvan lapsen äiti

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: